08.09.18 Denný update vývoja altcoinov – IOTA, OMG, LSK, DOGE, VET

Share This Post

Dnes som sa pozrel aj na niektoré coiny, ktoré si bežne neanalyzujeme, no vládne okolo nich v poslednej dobe celkom veľké šialenstvo. DogeCoin je žiarivým príkladom takéhoto masového ošiaľu.

IOTA/BTC

IOTABTC

IOTA postupuje pozdĺž lokálnej Trend Line, čo je skvelá správa. Máme tak aspoň nejaký záchytný bod a niečo, na čom sa dá stavať. No trh má pred sebou neľahkú úlohu. V ceste Up mu stoja rezistencia 9500 Satoshi a oba kĺzavé priemery. A čo je najhoršie pravdepodobne sa všetky tieto premenné stretnú v jednom mieste. Ďalším faktorom môže byť indikátor RSI. Jeho hodnota s blíži k 50 a tá je vždy veľmi zradná. Tak uvidíme. Ak by sa IOTE predsa len podarilo dostať nad 10000 Satoshi, bol by to dobrý signál k vstupu do trhu.

OMG/BTC

OMGBTC

OmiseGO sa dotklo supportu 533 Satoshi aj potretí raz. Čo to znamená? Absolútne nič! Jeidne, že na dvojité dno môžeme zabudnúť. Teraz bude rozhodujúce či sa trh dokáže udržať nad supportom. Z Vrchu sa prudko približuje MA200 a MA55 nenecháva tomuto coinu veľa miesta na nejaký nádych. V najbližších dňoch budeme pravdepodobne postupovať do strany a vyčkávať čo sa udeje na Bitcoine. Jedine ten môže zhodiť cenu pod support.

LSK/BTC

LSKBTC

LISK sa nedokázal vrátiť nad testovanú hodnotu 6700 Satoshi a tak pokračuje v klesaní. A ak neprelomí MA200, veľké šance na opätovný rast mu nedávam. Skôr si myslím, že sa rozbehne dole a pokúsi sa o vytvorenie formácie dvojité dno. Ale to je ešte ďaleko.

DOGE/BTC

DOGEBTC

Doge Coin. Ak ho držíte je čas sa silno zamyslieť, či nie je vhodný čas na predaj. Na grafe sa tvorí formácia 123 TOP, čo by tento coin poslalo na rovnakú hodnotu, kde začal súčasné rally. Neckline je na úrovni 60 Satoshi. Skutočne, ak ho držíte budete opatrní. Nevyzerá to ružovo. Jedine prekonanie 100 Satoshi bude indikovať ďalši rast.

VET/BTC

vetbtc

VeChain sa nachádza vo formácii vlajka a ak sa nevyskytnú žiadne nepredvídané udalosti, tak po jej opustení by mal trh naďalej rásť. Tak uvidíme ako sa situácia nakoniec vyvinie. Avšak ešte pár dní budeme pokračovať do strany v rámci trojuholníka.

Predĺžte si svoje členstvo o šesť mesiacov úplne ZDARMA! Ako na to? Návod nájdete v tomto článku:

Pol-ročné členstvo na Trading11 ZDARMA pre každého! – návod, ako ho získať

Pri tradingu je dôležité získavať informácie včas. Preto si na našej stránke môžete aktivovať odosielanie notifikácií (návod nájdete tu) a budeme radi, ak nás začnete sledovať na facebooku.


Ako použiť túto analýzu?

Trading11 nie je stránka, na ktorej vám povieme kedy nakúpiť a kedy predať. Naším cieľom je dať vám dostatok informácii, aby ste boli schopní urobiť správne rozhodnutie. Ak chcete vedieť, ako používať analýzy na našej stránke, prečítajte si tento článok.

Pokiaľ nerozumiete nášmu krypto-trading-slangu určite vám pomôže náš slovník.

Na facebooku sme pre vás vytvorili diskusnú skupinu, kde môžete pridať vaše postrehy, analýzy, prípadne dotazy na našich traderov. Príďte si podebatovať o kryptomenách a aktuálnom diani na trhu.


Táto analýza je iba orientačná a neslúži ako doporučenie k nákupu či predaju. Situácia na trhu sa môže kedykoľvek zmeniť. Špekulatívne obchody sú na krypto trhoch veľmi rizikové!!

Disclaimer: Tento článok patrí firme Medial Base s.r.o. a je chránený copyrightom. Akékoľvek zneužitie (napr. kopírovanie) je trestné! Uverejnené informácie sú autorským dielom a bez súhlasu autora nie je ďalšie šírenie tohto materiálu povolené.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...