23.10.18 Denný update vývoja altcoinov – TRX, ETC, OMG, XMR, QTUM

Share This Post

Dnes je na trhu opäť mŕtvo a nuda ako na dedinskom jarmoku. Bitcoin sa už niekoľko dní pohybuje prakticky výlučne horizontálne, s minimálnou volatilitou a väčšina altcoinov jednoducho vyčkáva.

TRX/BTC

TRXBTC

K TRONu napíšem iba toľko, že čakám odraz a rast približne k 430 Satoshi. Samozrejme, cestou cena narazí na silnú rezistenciu v podobe 400 Satoshi, ale po krátkej konsolidácii by ju mala prekonať a dostať sa až k vyššie uvedenej hodnote. Podstatné je, že v najbližších hodinách príde k odrazu a opätovnému rastu.

ETC/BTC

ETCBTC

Ethereum Clasic prekonalo zakreslený trojuholník a dosiahlo takmer k 1600 Satoshi. Aktuálne sa trh vrátil potvrdiť prieraz otestovaním hornej hrany trojuholníka. Ak sa nestane nič neobvyklé, cena by sa mohla vyšplhať k rezistencii 1640 Satoshi.

OMG/BTC  OMGBTC

OmiseGO síce dnes posilnilo o nejaké to percento, ale myslím, že 550-600 Satoshi bude pre tento coin maximum. Následne sa vráti k supportu 450 Satoshi, s malou zastávkou v okolí psychologickej hranice 500 Satoshi.

XMR/USD

XMRUSD

Na Monere sa už nejakú tu dobu tvorí obrovský trojuholník a aktuálne sme svedkami odrazu od jeho spodnej hrany. Dostať sa však cez 110$ hranicu bude celkom tvrdý oriešok. Cena sa dlhú dobu držala práve nad touto hodnotou a tak ako odolávala pri tlaku zhora, podobný odpor očakávam aj pri útokoch zospodu. Vyzerá to tak, že niekoľko najbližších hodín budeme postupovať do strany.

QTUM/BTC

QTUMBTC

QTUM síce aktuálne klesá, no je to iba korekcia predchádzajúceho rastu. V okolí supportu by malo prísť k odrazu a pokračovaniu rastu. Či bude prekonané aj lokálne HIGH je teraz ťažké odhadnúť. Uvidíme. Avšak odraz v okolí supportu určite očakávam.

 

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...