Ako používať obchodné signály na TRADING11

Share This Post

Obchodné signály na TRADING11.com sú silným nástrojom, pomocou ktorého môžete rozmnožiť vaše coiny a výrazne zvýšiť hodnotu svojho portfólia. Ich používanie však má svoje špecifiká a ak ich budete slepo nasledovať, pravdepodobne nedosiahnete optimálne výsledky.

Disclaimer: Nie sme zodpovední za prípadné straty vzniknuté obchodovaním podľa našich signálov.

Nesledujte iba signály

Aby ste maximalizovali profit, musíte v prvom rade našim signálom rozumieť. Odporúčame čítať analýzy, v ktorých niekoľkokrát za deň popisujeme náladu a pohyby kapitálu na trhu.

Ak chcete úspešne obchodovať, musíte mať prehľad vo fundamente. Väčšina našich signálov sa týka kryptomien. Ide o špecifický prudko sa rozvíjajúci a vysoko volatilný trh z veľkej časti ovládaný správami. Snažíme sa všetky dôležité novinky publikovať v sekcii News.

Nič nie je čierno-biele

Naše signály, samozrejme, ani zďaleka nie sú stopercentné. Ide o odhady skúsených traderov založené na technickej analýze a na analýze fundamentu, no kedykoľvek môže prísť neočakávaná správa, ktorá zmení náladu na trhu a naše predikcie budú značne nepresné.

Rozhodne teda do jednotlivých obchodov nechoďte s celým kapitálom. Naopak, nákupy a predaje si rozdeľte. Udržujte bohaté a dobre diverzifikované portfólio. Študujte naše články o obchodných stratégiách a správnom myslení.

Používajte najnovšie signály

Nikdy nenakupujte a nepredávajte všetko naraz. Zabudnite na staré signály. Po publikovaní signálu by ste mali reagovať okamžite. Situácia na kryptotrhu sa mení veľmi rýchlo a hodinu starý signál už nemusí byť relevantný.

Na našej stránke sa môžete prihlásiť na odber notifikácií. Použite zvonček, ktorý nájdete v ľavom dolnom rohu obrazovky. Okamžite po publikovaní signálu o tom budete informovaní a získate tak cenné minúty k dobru. Tiež nás sledujte na našej facebookovej stránke.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...