[ZPRÁVY] CME spustí Bitcoin options začátkem příštího roku – Kryptoměny se stále nemohou porovnávat se zlatem

Share This Post

CME spustí Bitcoin options začátkem příštího roku – Potřebuje Bitcoin vstup institucí na trh? – Federal Reserve opět snížila úrokové sazby – co to znamená do budoucna? – Dash byl přidán na Coinbase – dalších 17 kryptoměn čeká na schválení – Kryptoměny se stále nemohou porovnávat se zlatem

CME spustí Bitcoin options začátkem příštího roku

Obrovská zpráva, která má opět potenciál rozhýbat celý kryptoměnový svět. CME (Chicago Mercantile Exchange), jedna z nejprominentnějších burz na světě, je v kryptoměnovém světě dobře známá. V roce 2017 přinesla do kryptoměnového trhu něco nového, když spustila Bitcoin Futures pro své klienty. A nyní inovuje dále. Bitcoin opce (Bitcoin options), by měly být spuštěny touto platformou někdy začátkem roku 2020. Tato zpráva je úplně čerstvá (vyšla dnes), tak se zatím čeká na nějakou velkou reakci trhu (která ale nakonec vůbec přijít nemusí). Je toto přesně ten potřebný impuls, který kryptoměnový trh aktuálně potřebuje?

Více o této zprávě se dozvíte, pokud kliknete na tento link: usethebitcoin.com

Potřebuje Bitcoin vstup institucí na trh?

Z nějakého neznámého důvodu se kryptoměnovým světem aktuálně šíří „zprávy, nálada a sentiment,“ které uvádí, že kryptoměnový trh se nepohne dál, aniž by na daný trh vstoupily velké korporace. Proč tomu tak ale je? Zapomněli snad lidé na to, co se stalo koncem roku 2017? Tenkrát byly kryptoměny schopny vyletět o stovky procent bez vstupu velkého počtu instituci. Avšak nyní lidé pohybující se v kryptoměnovém průmyslu jakoby pouze čekali na to, kdy přijde obrovský příliv nových investorů a institucí. Samozřejmě, že ten příchod může kryptoměnám pomoci a i proto se očekává, že se přidají. Na druhou stranu, za 10 let udělal Bitcoin opravdu velký pokrok i bez nich.

Více na toto téma jsme pro vás připravili v článku zde: trading11.com

Federal Reserve opět snížila úrokové sazby – co to znamená do budoucna?

Z aktuálního týdne jde pravděpodobně o tu nejdůležitější zprávu z finančního sektoru. Nejvlivnější americká banka (Federal Reserve) se totiž podruhé za sebou rozhodla snížit úrokové sazby. Implikace tohoto rozhodnutí jsou však velké a dopad by měly pocítit snad všechny sektory. Co je však velmi zajímavé a z části „strašidelné“ je fakt, že při rozhodování FEDu panovala nejasnost a nesoulad. Tři členové z deseti nesouhlasili s konečným návrhem, což se při takovýchto podstatných rozhodnutích stává opravdu jen velice zřídka.

Pokud vás zajímá tato zpráva více, neváhejte kliknout na náš link: trading11.com

Dash byl přidán na Coinbase – dalších 17 kryptoměn čeká na schválení

Všichni dobře známe efekt, který má přidání kryptoměn na významnou burzu (zejména v případě Coinbase, Binance nebo Bittrex). Jedna z největších a nejznámějších kryptoměn, Dash, se však dostala na burzu Coinbase až nyní. Efekt samotný zatím není znám, ale nepředpokládá se, že by mělo dojít k nějaké obrovské pumpě, jak se tomu stávalo v minulosti. Nicméně minimálně objemy by mohly brzy navýšit, protože Coinbase používá skutečně obrovské množství uživatelů. Brzy by se na danou burzu mohly přidat i kryptoměny jako Telegram, Filecoin nebo NEAR.

Pokud se chcete dozvědět více informací nebo vás zajímá seznam zbývajících kryptoměn, klikněte na tento link: dailyhodl.com

Kryptoměny se stále nemohou porovnávat se zlatem

Debata, která se táhne už léta a s velkou pravděpodobností se potáhne ještě minimálně několik dalších let. Zlato versus „digitální zlato,“ kterým je Bitcoin. Catherine Raw, COO společnosti Barrick Gold, si nemyslí, že Bitcoin (ale ani jiné kryptoměny) by se mohl srovnávat se zlatem. Obrovskou výhodou zlata vůči Bitcoinu (podle Catherine) by měl být fakt, že zlato se nikdy nemůže dostat na nulu. Na druhou stranu by kryptoměny (podle ní) klidně mohly spadnout na hodnotu nula dolarů. Navzdory tomu všemu si Catherine Raw myslí, že kryptoměny určitě už nyní mají dopad na finanční trhy a jejich vliv pomalu roste. Rovněž věří, že zde kryptoměny zůstanou i nadále. Důvodů má být hned několik, avšak rostoucí adopce kryptoměn je velmi dobrým znakem pro tato aktiva.

Více informací k tomuto tématu se můžete dozvědět, pokud kliknete na následující link: cryptoiq.co

Co číst dále?

[Analýza] Žádný altcoin boom nebude! Zde jsou důvody

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...