Visa Card od společnosti TRASTRA, kterou nabízí ZDARMA, umožňuje instantní směnu kryptoměn na hotovost

0
676

Po více než dekádě se zdálo, že svět kryptoměn je komplikovaný, ponurý a zavádějící. V posledních třech letech se však velkému množství krypto projektů, jako je Litecoin, Ethereum a Ripple, podařilo zvrátit perspektivu o světě digitálních měn.

Nákup Bitcoinů, správa krypto fondů a utrácení vašich aktiv ale bylo celosvětovým problémem. TRASTRA zjednodušuje tento proces a posunuje věci dále. V zájmu podpory globálního přijetí kryptoměn společnost nabízí každému zákazníkovi, který si zakoupí Bitcoin za 1 000 EUR nebo více, zdarma kartu Visa

Jak získat zdarma kryptoměnovou Visa Card?

Uživatelé musejí koupit minimálně 1 000 EUR v Bitcoinu prostřednictvím webové stránky TRASTRA nebo mobilní aplikace do 23. srpna. Po dokončení jednoho nebo více nákupů Bitcoinu a použití krypto peněženky TRASTRA k uložení prostředků si uživatelé mohou objednat svou TRASTRA Visa Card. Bez ohledu na množství nákupů budou mít všichni uživatelé nárok na kartu. TRASTRA ale uhradí poplatek za objednání pouze těm, kteří utratí 1 000 EUR nebo více.

TRASTRA Visa card může být použita kdekoli bez ohledu na umístění uživatele a umožňuje nákup zboží od místních a mezinárodních maloobchodníků. Karta však může být doručena pouze uživatelům, kteří jsou občany Evropského hospodářského prostoru (EHP), Evropského sdružení volného obchodu (ESVO) a francouzsky spravovaných území mimo Evropu.

Transparentnost je jedním z klíčových bodů ve vztahu společnosti TRASTRA k zákazníkům, protože společnost spoléhá na transparentní poplatky bez skrytých poplatků. Aby se věci osladily, TRASTRA poskytuje nulové poplatky za načítání karet, žádné skryté poplatky a prostřednictvím karty můžete denně utratit Bitcoiny a další kryptoměny v hodnotě až 8 000 EUR. Směna kryptoměn na fiat a obráceně probíhá okamžitě a uživatelé nemusejí mít bankovní účet, aby si mohli vybrat své krypto prostředky.

Co dalšího nabízí TRASTRA?

Peněženku zdarma v různých měnách, ve které můžete ukládat a vyměňovat některé ze známých kryptoměn – Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin a Bitcoin Cash, a nakupovat kryptoměny s Visa nebo Mastercard.

Hlavní charakteristikou ale je, že TRASTRA zmírňuje potřebu tradičního bankovnictví – prostřednictvím mobilní aplikace TRASTRA můžete posílat, přijímat a spravovat svá aktiva. Tato aplikace je velmi dobře hodnocena na Google Play, AppStore a TrustPilot. A je ideální jak pro začátečníky ve světě kryptoměn, tak pro pokročilé uživatele, kteří hledají všestranné služby na jednom místě s nepřetržitou podporou. 

Pro začínající podniky a již rozjeté byznysy nabízí TRASTRA krypto mzdy pro zaměstnance a OSVČ a také spravovatelné krypto karty pro klienty díky robustnímu rozhraní TRASTRA API.