Úvod do školy obchodovania

Share This Post

Vítam ťa v našom online kurze Školy obchodovania Trading11. Ak začínaš práve s týmto kurzom, pravdepodobne hľadáš odpovede na otázky ako: čo sú kryptomeny, ako fungujú, kde a ako s nimi začať obchodovať a prečo je okolo nich v dnešnej dobe taký boom. To všetko sa dozvieš v následujúcich riadkoch.

Každý z nás raz začínal a každý z nás, na úplnom začiatku, hľadal odpovede na rovnaké otázky. No v dobe, kedy sme začínali my, nebolo jednoduché sa k týmto odpovediam dopracovať. Neexistoval žiaden komplexný sprievodca či návod, ako a kde začať. Samozrejme, existovalo niekoľko zahraničných portálov či magazínov venujúcich sa kryptomenám. No obsah týchto webov bol zameraný skôr na čitateľov, ktorý sa už aktívne kryptomenám venujú. Ale čo my? My, čo ešte o kryptomenách nič nevieme?

Práve z vyššie uvedených dôvodov sme sa rozhodli, že pomôžeme ľuďom, ktorých všadeprítomná mediálna kampaň a popularizácia kryptomien nenechala ľahostajnými. Na úplnom začiatku nie je ľahké nájsť si relevantné informácie, pretože človek ani nevie, čo hľadať a kde vlastne začať. Aj keď doba postúpila a na trhu je oveľa väčšie množstvo informácii ako v minulosti, stále tu chýbal podrobný sprievodca svetom kryptomien a aktívneho tradingu.

Už od založenia webu sme sa snažili publikovať nie len analýzy, ale aj edukačné články. Bolo to robené s jediným cieľom. Pomôcť ľuďom osamostatniť sa a nespoliehať iba na rôzne signálne skupiny, či samozvaných odborníkov na obchodovanie. Články postupne pribúdali, no nemali nijakú štruktúru, stále to nebolo to, čo začínajúci trader potrebuje. A v tom nám skrsla myšlienka vytvoriť, z už publikovaných článkov, školu obchodovania, v ktorej vás prevedieme svetom kryptomien od úplných začiatkov až po aktívny trading.

Články sme pospájali do jednotlivých kurzov rozdelených v troch úrovniach podľa toho, v akej fáze sa daný čitateľ nachádza. V kurze postupujete jednoducho kliknutím na tlačítko pokračovať, ktoré nájdete pod každým článkom. Zároveň nájdete v jednotlivých kurzoch aj jednoduchý kvíz, kde si budete môcť už nadobudnuté vedomosti preveriť alebo iba opätovne oprášiť. Aj takýmto spôsobom sa vám snažíme štúdium spríjemniť a trošku spestriť, aby to nebolo iba suché, neosobné biflenie.

Záver:

Škola obchodovania ešte nie je úplne hotová a možno ani nikdy nebude. Chceme do nej aj naďalej aktívne prispievať, pridávať ďalšie a ďalšie články, a tým z nej postupne vytvoriť jedného obrovského komplexného sprievodcu svetom tradingu.

V týchto chvíľach mi už ostáva iba vám popriať príjemné čítanie a veľa úspechov a hlavne veľa plusových obchodov. Veď práve možný zisk je to, čo nás spája a prečo sme všetci tu.

Pokračovať

RoboMarkets1

RoboMarkets2

Related Posts

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...

Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením...