27.03.18 Technická analýza XRP/USD- Držíme se plánu

Share This Post

Dlouho jsme se nepodívali na Ripple, který měl dobrou šanci vytvořit obrácenou formaci H&S, která je velmi často znamením toho, že  může dojít na změnu trendu. Bohužel, včera  se nám začal opět propadat Bitcoin a XRP ho poslušně následuje. Proto nakonec nedošlo na zformování této obratové formace a trh zamířil k hladině 0,56270.

Daily trend ……………….Silný down trend

Důležité místo v grafu

Tato cena je důležitá, protože se jedná o weekly low z 05.02.18 tvořící v současné době support. Tato cena byla již testována svící H4 dne 18.03.18, ale další svíce tento průnik okamžitě negovala a trh na to reagoval růstem k resistanci.Tento podnět k růstu ovšem nestačil na překonání resistance a tak trh opět zamířil k testu této důležité ceny.

Ripple -H4

Tip redakce: Obchodní strategie scalping

Bude to možná nepříjemné

Dnes je opět testována hladina 0,56270 a pokud trh překoná support a začne pod 0,56270  $ konsolidovat, můžeme se dočkat dalšího poklesu a to dokonce až k dalšímu supportu v oblasti 0,30 $. To by mohlo být pro mnoho investorů nepříjemné.

Avšak, nemusíme hned myslet na nejhorší, neboť zatím cena 0,56270 $ odolává pokusům o průraz, nicméně reakce na resistanci nejsou nikterak velké a tak je potřeba zdvihnout varovný ukazováček před myšlenkou vstoupit do trhu! Nezapomínejme na Bitcoin, který musí naší myšlenku na růst XRP podpořit.

Můžeme začít stoupat?

Pomýšlet na růst a případné vstupy můžeme, pokud cena překoná resistanci  a zamíří k hodnotám nad 0,80, ale to bude velmi rizikové. Nebo počkáme, až se oslabování vyčerpá a dosáhne hodnot kolem 0,30-0,20 $

Vyčkávat je moudré. Nesnažte se  chytit každý pohyb  a vydělat si tak na kafe. Stále jsme v silném downtrendu a tak musíme myslet na to, že každý náš vstup do pozic je skutečně rizikový !!!

Při tradingu je důležité získávat relevantní informace včas. Proto si na naší stránce můžete aktivovat odesílání notifikací (návod najdete zde) a budeme rádi, když nás začnete sledovat na facebooku.

Veškerý obsah na tomto webu je zdarma. Jestli jste spokojeni s naší prací, budeme rádi, když nám přispějete na chod.

Jak použít tuto analýzu?

Trading11 není stránka, na které vám řekneme kdy nakoupit a kdy prodat. Naším cílem je dát vám dostatek informací, abyste byli schopni udělat správné rozhodnutí. Jestli chcete vědět, jak používat analýzy na naší stránce, přečtěte si tento článek.

Pokud nerozumíte našemu krypto-trading-slangu, určitě vám pomůže náš slovník.


Tato analýza je pouze orientační a neslouží jako doporučení k nákupu či prodeji.. Situace na trhu se kdykoliv může změnit. Spekulativní obchody na krypto trzích jsou velmi rizikové !!

Pokud chcete být u online analýzy, být připraveni, naučit se vyhledávat signály v praxi, můžete využít placený kanál IXtrading Akademie. Jsme netradiční metoda výuky a měsíc u nás Vám dá více, nežli dva roky samostudia. Nejsme placený signál. My Vás učíme být samostatní a na signály reagovat. Obchodujete semnou a mým týmem online.


Disclaimer: Tento článek patří firmě Medial Base s.r.o. a je chráněný copyrightem. Jakékoliv zneužití (např. kopírování) je trestné! Uveřejněné informace jsou autorským dílem a bez souhlasu autora není další šíření tohoto materiálu povoleno.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...