29.03.19 Technická analýza POT/BTC – Konečně nad trend-line

Share This Post

Dnes se podívám na PotCoin, který se konečně dostal nad dlouhodobou trend-line v úrovni 0.00000503 BTC. Samotnému překonání trend-line předcházela dlouhodobá konsolidace a impulzem k růstu se stala lokální formace dvojité dno. Formace se nevytvořila na samotném dně downtrendu, ale po návratu nad resistanci. Byl to dlouhodobý proces, který začal od 14 listopadu 2018, v úrovni 0.00000263 BTC, tam začal trh poprvé otáčet.

Krátkodobý trend……………………………..UPtrend
Dlouhodobý trend…………………………….downtrend

Aktuálně se cena vrací k překonané trend-line. Znamená to, že by cena měla opět otestovat oblast okolo úrovně 0.00000500 BTC. Zde pak očekávám odraz a pokračování k úrovni 0.00000666 BTC

Bohužel tento coin se obchoduje pouze na čtyřech burzách, přičemž prakticky celý objem obchodů zajišťuje Bittrex. Nedoporučil bych ho obchodovat jinak než na skalp, žádný hodl. Nicméně pokud se cena odrazí a zamíří k 0.00000666 BTC, tak bude pravděpodobné, že v následujících dnech využije celý potenciál. Za současného stavu je POT schopný dosáhnout úrovně 0.00000785 BTC.


Predĺžte si svoje členstvo o šesť mesiacov úplne ZDARMA! Ako na to? Návod nájdete v tomto článku:

Pri tradingu je dôležité získavať informácie včas. Preto si na našej stránke môžete aktivovať odosielanie notifikácií (návod nájdete tu) a budeme radi, ak nás začnete sledovať na Facebooku.

Ako použiť túto analýzu ?

Trading11 nie je stránka, na ktorej vám povieme kedy nakúpiť a kedy predať.
Naším cieľom je dať vám dostatok informácii, aby ste boli schopní urobiť správne rozhodnutie. Ak chcete vedieť, ako používať analýzy na našej stránke, prečítajte si tento článok.

Pokiaľ nerozumiete nášmu krypto-trading-slangu určite vám pomôže náš slovník.

Na Facebooku sme pre vás vytvorili diskusnú skupinu, kde môžete pridať vaše postrehy, analýzy, prípadne dotazy na našich traderov. Príďte si podebatovať o kryptomenách a aktuálnom dianí na trhu.

Táto analýza je iba orientačná a neslúži ako odporučenie k nákupu či predaju. Situácia na trhu sa môže kedykoľvek zmeniť. Špekulatívne obchody sú na krypto trhoch veľmi rizikové.

Disclaimer: Tento článok patrí firme Medial Base s.r.o a je chránený copyrightom. Akéhokoľvek zneužitie (napr. kopírovanie) je trestné! Uverejnené informácie sú autorským dielom a bez súhlasu nie je ďalšie šírenie tohto materiálu povolené.

 

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...