Bitpanda překonala milník 1 milion uživatelů

Share This Post

Vídeňská fintech společnost Bitpanda stále roste. Před spuštěním Bitpanda Global Exchange překonala obchodní platforma 1 milion uživatelů.

Vídeň, 25. července 2019 – Od spuštění makléřské platformy s kryptoměnami v roce 2014 komunita Bitpanda neustále roste. S blížícím se srpnovým spuštěním své profesionální obchodní platformy – Bitpanda Global Exchange – je společnost odhodlána rozšířit svůj dosah po celém světě. Právě teď vidí stabilní nárůst počtu přihlášených uživatelů, přičemž 90 %z nich pochází z Evropy. Očekává se tendence k celosvětové expanzi. Makléřská platforma společnosti Bitpanda zaznamenává desetimístný roční objem obchodů, přičemž nejobchodovanějšími aktivy jsou Bitcoiny, Pantos a Ethereum. Aplikace Bitpanda Android byla stažena více než 120 000krát a nedávno vystoupala na žebříčky Play Store díky pozitivním recenzím uživatelů.

„Jsme nadšeni, že jsme dosáhli milníku 1 milionu uživatelů. Náš neustálý růst je důkazem, že jsme na správné cestě. V současné době se nacházíme v závěrečných fázích spuštění Bitpanda Global Exchange. S naším prvním globálním produktem se snažíme růst ještě rychleji. Navíc naši uživatelé mohou v budoucnu očekávat více inovativních produktů a funkcí, díky nimž bude naše poslání demokratizovat svět investic skutečností,“ říká CEO Bitpandy Eric Demuth.

Bitpanda je v současné době uprostřed své první Initial Exchange Offering, BEST IEO, která je již nejúspěšnější v Evropě. Dosud získali 28,9 milionů eur a tyto prostředky budou použity na další rozvoj ekosystému Bitpanda: makléřské platformy a Bitpanda Global Exchange, která bude spuštěna 7. srpna 2019.

O Bitpandě

Bitpanda je finská společnost se sídlem ve Vídni v Rakousku, kterou založili v roce 2014 Eric Demuth, Paul Klanschek a Christian Trummer. Společnost pevně věří v inovativní sílu kryptoměn, digitalizovaných aktiv a technologie blockchain. Posláním společnosti Bitpanda je odstranit bariéry investic a přinést tradiční finanční produkty do 21. století. Dnes má Bitpanda přibližně 1 milion uživatelů a více než 120 členů týmu. S licencí poskytovatele platebních služeb PSD2, nejmodernějším zabezpečením a zefektivněním uživatelských zkušeností se Bitpanda rozrostla na populární obchodní platformu pro nováčky i odborníky. Uživatelé mohou v současné době obchodovat s Bitcoiny, Ethereem, zlatem a více než 20 dalšími digitálními aktivy.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...