Signály, že bullrun se blíží, přibývají – Tento se jeví jako nejsilnější!

Share This Post

Bitcoin sice neprožívá nejšťastnější období, ale zprávy ze všech směrů hlásají, že to brzy skončí. Většinou jsou to jen prázdné, nepodložené výroky. V dnešním článku vám představíme velmi silný signál, který podporuje tvrzení, že bullrun v roce 2020 je velmi reálný.

HODL!

 Pokud jste za posledních několik let sledovali kryptokomunitu, pravděpodobně jste se setkali s pojmem HODL. Jde o vtipný překlep slova hold používaný kryptoinvestory, kteří se domnívají, že cena BTC se z dlouhodobého hlediska zhodnotí, například i díky deflaci způsobené halvingem. Zatímco HODL mnozí vnímají jako vtip, nové údaje ukazují, že je to víc než jen meme – je to realita.

Hodleři čekají v 2020 masivní růst

Alistair Milne z Altana Digital Currency Fund nedávno poznamenal, že podle analýzy téměř 70 % z 18,12 milionu BTC v oběhu nebylo převedeno více než 6 měsíců. Tento fakt lze vysvětlit zcela laicky – pokud nemám v plánu prodávat, nebudu své kryptoměny přesouvat. I když je to samo o sobě pozoruhodné, Milne připustil, že naposledy se tento trend projevil několik měsíců před posledním halvingem v roce 2016 po brutálním medvědím trhu.

Co to znamená pro vývoj ceny?

Co znamená sklon kryptoinvestorů k „hodlování“ před blížícím se halvingem v květnu 2020 pro trh kryptoměn? Podle analytiků to znamená, že BTC je na pokraji vstupu do dalšího bullrunu.

V tomto článku jsme vás informovali o 3 důležitých rekordech, které jsou významné pro další růst a které Bitcoin překonal tento rok!

Melik Manukyan, prominentní kryptoinženýr a komentátor, nedávno zveřejnil tabulku, z níž vyplývá, tak velká strategie „hodlování“ by měla vést k dramatickému růstu cen. Také poznamenal, že halving bude mít velký vliv na ekonomiku poptávky a nabídky na trhu BTC, což by mělo nakonec vést k vyššímu nárůstu cen, k poklesu prodeje vytěžených BTC na trhu.

Tuto skutečnost zopakoval sám Milne. Podle dřívějších zpráv dlouhodobý investor v oblasti kryptoměn uvedl, že po nabytí účinnosti halvingu v roce 2020 bude 50 % všech nově těžených BTC absorbovaných nákupy hostů dvou společností: Grayscale a Square. To ignoruje příliv od zákazníků Coinbase, lidí nakupujících kryptoměny prostřednictvím Robinhood a eToro atd. Tento fakt silně souvisí s Manukyanovým sentimentem, že halving vyvolá růst ceny kvůli stagnující/zvyšující se poptávce spolu se snížením příchozí nabídky.

Co se týče přesných cenových cílů, předchozí halvingy zaznamenaly růst i více než 1 000 %. Někteří jsou přesvědčeni, že v následujícím cyklu by se mohlo něco podobného odehrát opět. Jako příklad lze uvést model plan-to-flow společnosti PlanB, který spojuje tržní kapitalizaci BTC s nedostatkem aktiv, a zjistil, že největší kryptoměna bude mít spravedlivou tržní kapitalizaci 1 bilion dolarů po halvingu 2020.

Další důvod k masivnímu růstu:

Pokud se historie zopakuje, opět uvidíme masivní růst kryptoměn!

Co číst dál?

Bitcoin za 100 000 USD už brzy, říká tvůrce kryptoměn ETH a ADA!

Zdroj:
newsbtc.com

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...