Technická analýza BTC/USD 26.02.18

Share This Post

Zdravím Vás vážení čtenáři Kryptomagazínu.

V rámci projektu TRADING11 budu jedním z analytiků, který Vám bude přinášet aktuální predikce vycházející z technického nastavení trhu – tedy z technických možností trhu BTC/USD. Jak používat technickou analýzu na TRADING11 se dočtete zde.

Ale pojďme k aktuální situaci na trhu BTC na burze Bitfinex. V grafu H1 vidíme hned několik důležitých hladin, které se dají využít pro intraday vstupy. Kurz se nyní nachází v konsolidačním pásmu mezi supportem cca 9 350 $ a rezistencí cca 9800 v současné chvíli po průrazu nad TL krátkodobého klesajícího trendu (azuro). Hladina 9 800 $ má silnou podporu v dlouhodobé TL (zelená), která je současně v tuto chvíli také rezistencí pro kurz.

Silná rezistence

Za zmínku rozhodně stojí, že hladina 9 800 $ je současně rezistencí cenové formace reversní Hlava-Ramena, kde Neckline formace je značena modrou rezistencí.. Z intraday pohledu by průraz a uzavření na touto celkově velmi silnou rezistent hladinou mohlo znamenat posílení k hodnotě cca 10600 a znamenalo by to opětovný test hlavní sestupné trend line (červená).

Naopak, pokud se trhu nepodaří překonat pásmo rezistence, má kurz otevřen prostor k hladině 9k..

h1 260218 krypto popis

EDIT/ Momentálně již rezistance padají jako domeček z karet a Bitcoin letí vzhůru. To je dobrý signál na nákup.

Při tradingu je důležité získávat relevantní informace včas. Proto si na naší stránce můžete aktivovat odesílání notifikací (použijte zvonek v levém dolním rohu obrazovky) a budeme rádi, když nás začnete sledovat na facebooku.

Poznámka IX..: Mé analýzy jsou krapet jiné, než které běžně vídáte. Protože sám vedu trading kurz (školu), tak můj postoj je nastaven jako výuka a predikce je spíše takový bonus. Technická analýza je pouze nástroj, který investorovi pomáhá správně indentifikovat správnou chvíli pro vstup a výstup z obchodu a zhodnotit možnosti výnosu a rizika. Trh je iracionální a nikdy se nezachová tak, jak bychom si představovali. Přesto správné pochopení Technické analýzy nám dává přibližnou představu o tom, jak se trh může i nemusí zachovat..

Jestli sa v trading žargónu nevyznáte, určitě vám pomůže náš slovník.

Related Posts

Inflácia v USA spomalila pod 3 %

Spotrebiteľské ceny v USA v júli síce mierne vzrástli,...

Proč Bitcoin roste?

Bitcoin za posledních 24 hodin zaznamenal mírný nárůst, který...

Jak nízko může jít cena bitcoinu?

Cena bitcoinu klesla o více než 8 % za...

Největší společnost zabývající se těžbou bitcoinů v květnu prodala 63 % vytěžených BTC

Těžební společnost Marathon Digital prodala více než 60 %...

Japonská burza DMM ztratila 305 milionů dolarů v bitcoinech prostřednictvím hacku soukromého klíče

Centralizovaná burza kryptoměn DMM ztratila bitcoiny v hodnotě více...

Bitcoin má hodnotu 100 uncí zlata, říká zkušený obchodník Peter Brandt

Zkušený obchodník Peter Brandt nedávno vydal předpověď ceny pro...