TRON má na krku žalobu a soud – Ovlivní to jeho cenu?

Share This Post

Justin Sun a jeho společnost TRON mají opět problém. Nejnověji čelí žalobě od dvou bývalých zaměstnanců. Ovlivní tento soud cenu TRX?

Kontroverzní TRON

Populární blockchain platforma Tron za posledních několik let zaznamenala vlnu kontroverze, přičemž kritici se často zaměřují na jejich strategii růstu „hype first, product second“, která je škodlivá pro vzhled celého kryptografického průmyslu.

Mohlo by vás zajímat: Všichni čekají velký růst kryptoměn – Je však vůbec možný? Tyto faktory musí být splněny!

Zdá se, že nový soudní spor podán dvěma bývalými zaměstnanci Tronu ​​nyní přináší světlo na nejrůznější praktiky v kontroverzní společnosti, a přestože nároky zůstávají zatím neprokázané, výsledek tohoto soudního sporu by mohly mít výrazný vliv na budoucnost projektu.

Porušení pracovních práv a „toxické“ prostředí

William Fitzgerald, jeden z právníků zastupujících dvou zaměstnanců, vysvětlil, že jeho klienti tvrdí, že podmínky na pracovišti společnosti spadají mimo zákon v Kalifornii. Také tvrdí, že zakladatel a generální ředitel společnosti Tron Justin Sun se dokonce dopustil násilí na pracovišti.

Mohlo by vás zajímat: Která kryptoměna je mezi investory nejoblíbenější? Výsledek vás (ne)překvapí!

Dva bývalí zaměstnanci tvrdí, že společnost Tron – která od té doby všechna obvinění popřela – vytvořila prostředí na pracovišti, které je mimo pracovněprávní struktury státu Kalifornie, protože vedení společnosti požaduje, aby zaměstnanci pracovali neuvěřitelně dlouhé hodiny, aniž by byli schopni vyjádřit jakékoli obavy.

Justin Sun obviněn z násilí a nekalých praktik

Okrem tvrdenia, že Tron porušuje pracovné zákony, žalobcovia tejto spoločnosti tiež tvrdia, že Justin Sun sa dopustil násilia voči zamestnancom:

Kromě tvrzení, že Tron porušuje pracovní zákony, žalobci této společnosti také tvrdí, že Justin Sun se dopustil násilí vůči zaměstnancům:

„Žaloba, kterou podali Juraszek a Hall, také tvrdí, že Sun, jakož i vedoucí inženýrství Cong Li byly násilničtí: Sun údajně udeřil Cong Liho a při jiné situaci Cong Li údajně udeřil Zhimin Liho, vedoucího týmu. Juraszek hlásil oba incidenty managementu , ale ani Sun, ani Li nebyli za tyto skutky potrestáni.“

Mohlo by vás zajímat: Tento klíčový faktor bude důležitý pro dosažení 100k USD za BTC! Dočkáme se?

Dále se také zdá, že vedení společnosti zavřelo oči před očividnou kriminální činností, která se vyskytuje při službě sdílení souborů BTFS společnosti BitTorrent. Odhalení týkající se distribuce tohoto obsahu se setkala jen s „pokrčenými rameny“.

„Dvojice také vzbudila morální obavy o BTFS, novou decentralizovanou službu sdílení souborů BitTorrentu, že její uživatelé jsou peněžně odměněni za nevědomé ukládání a distribuci nedovoleného obsahu.“

Ačkoliv Tron tato tvrzení popírá, pokud soudní proces udělá nějaký smysluplný pokrok v rámci soudního systému, mohl by to být pro tuto blockchainovou společnost velký problém.

Co číst dál?

TOP 5 méně známých kryptoměn s velkým potenciálem pro rok 2020

Zdroj:
cryptoslate.com

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...