[Oficiálne] Kategórie Analýza a ICO sú spoplatnené – takto si kúpite členstvo

Share This Post

Už dlhší čas sme avizovali, že Trading11 prechádza veľkými zmenami. Po štyroch mesiacoch práce zadarmo sme spustili novú členskú sekciu, v ktorej nájdete hodnotný obsah vytvorený profesionálnymi obchodníkmi.

Chystáme nové projekty a zlepšujeme tie staré

Každý, kto pravidelne sleduje tento web, vedel, čo sa chystá. Spoplatnenie Trading11 nám zabezpečí prísun financií, ktoré pomôžu rozvíjať stránku a komunitu okolo nej. V pláne máme vytvorenie nových sekcií.

ICO

Už pred spoplatnením sme spustili sekciu ICO, v ktorej nájdete rozbory vybraných ICO projektov.

Analýzy

Samozrejme, naše Analýzy už dobre poznáte. Počas fungovania tohto webu sme ich publikovali 395! Ide o úctyhodné číslo. S rozvojom tejto kategórie sme už začali. Pred necelým mesiacom sme pridali denné updaty vývoja altcoinov, ktoré sa tešia veľkej obľube. V blízkej budúcnosti by sme radi prihodili viac fundamentálnych analýz.

Ak máte skúsenosti s obchodovaním a chceli by ste sa k nám pripojiť, napíšte nám e-mail na adresu trading11.jobs@gmail.com

Obchodné odporúčania

O sekciu, ktorú vytvoríme, po dosiahnutí nášho prvého cieľa (konkrétny počet predaných členstiev), bude iste veľký záujem. Ide o obchodné odporúčania na nákup/predaj kryptomien. Preferujeme kvalitu nad kvantitou, takže ich nebude toľko, ako v niektorých signálnych skupinách. Na začiatok sa pokúsime vytvoriť dve-tri obchodné odporúčania týždenne.

Škola

Ďalšou sekciou, ktoré sa už rozbieha, je naša škola obchodovania ktorá bude ZDARMA! Nájdete v nej kurzy nabité informáciami. Táto sekcia sa ešte iba rozbieha, no veríme, že v budúcnosti vďaka nej vznikne veľa nových traderov.

Akcie, Komodity a Forex

V budúcnosti by sme sa radi venovali aj témam presahujúcim kryptomeny. Veď, nie sme „kryptotrading11“. Už sa nám rysuje nová sekcia s analýzami akcií, ktorá bude ZDARMA! Veríme, že analýzy akcií oživia túto stránku a možno s nimi niektorí z vás začnú obchodovať.

A veľa ďalšieho

Samozrejme, máme ešte väčšie plány. Zatiaľ však o nich pomlčíme. Analýzy kryptomien a všetky články z kategórie ICO už sú spoplatnené. Odomknú sa vám po zakúpení členstva, ktoré stojí 12 € / 299 kč a vydrží vám 30 dní.

Návod na kúpu členstva nájdete tu.

Related Posts

Inflácia v USA spomalila pod 3 %

Spotrebiteľské ceny v USA v júli síce mierne vzrástli,...

Proč Bitcoin roste?

Bitcoin za posledních 24 hodin zaznamenal mírný nárůst, který...

Jak nízko může jít cena bitcoinu?

Cena bitcoinu klesla o více než 8 % za...

Největší společnost zabývající se těžbou bitcoinů v květnu prodala 63 % vytěžených BTC

Těžební společnost Marathon Digital prodala více než 60 %...

Japonská burza DMM ztratila 305 milionů dolarů v bitcoinech prostřednictvím hacku soukromého klíče

Centralizovaná burza kryptoměn DMM ztratila bitcoiny v hodnotě více...

Bitcoin má hodnotu 100 uncí zlata, říká zkušený obchodník Peter Brandt

Zkušený obchodník Peter Brandt nedávno vydal předpověď ceny pro...