Analýza BTC – čeká nás volatilita. Skončí sideway struktura?

Share This Post

BTC stále pokračuje v dlouhodobé sideway struktuře, která trvá už 7 týdnů a je ohraničena hodnotami 31 000 $ a 41 000 $. Poslední týdny však cena častěji testuje oblast supportu této struktury Bitcoinu.

Zdá se, že z krátkodobého hlediska tedy půjdeme znovu testovat 31 000 $. Rezistenci z lokálních maxim trianglu stále respektujeme, a RSI také ukazuje, že je prostor ještě na další vlnu směrem dolů. Důležité však bude vytvořit minimum v supportním pásmu 31 000 $. Předpokládám tak, že RSI znovu spadne na hladinu posledního minima a vytvoří se pozitivní divergence jako v předešlých případech.

Zajímají vás i analýzy jiných kryptoměn? Podívejte se na tu poslední – Analýza BTC, UNI, VET, LINK – Fake out pohyb na trhu?

BTC / USD 4H. Zdroj: TradingView
BTC / USD 4H. Zdroj: TradingView

Ve hře je i vytvoření korekčního legu pod hranici 31 000 $. Pokud cena neudrží 31 000 $, znamená to, že téměř dvouměsíční struktura byla porušena a pokračuje korekce. Další support můžeme hledat zhruba na 27 000 $. Z dlouhodobého hlediska je prostor na akumulační zónu i během celého léta a cena může spadnout i na hladinu kolem 25 000 $. Zatím to však není potvrzeno.

Kromě toho pravděpodobně dojde do týdne k proražení zmíněného descending trianglu, protože support a rezistence jsou stále blíže. Očekávat tak můžeme zvýšenou volatilitu. Pokud by cena totiž dokázala udržet 31 000 $, tak může nastat proražení rezistence tohoto trianglu. Následně bychom targetovali pásmo rezistence mezi 35 000 $ a 36 000 $.

Chceš se naučit analyzovat grafy? Máme tu pro tebe VIP trading room. Najdeš zde signály, denní update trhu, 200 video návodů a hlavně pomoc od profesionálních traderů. S námi nezmeškáte žádnou příležitost na trhu. Kryptoměny, indexy a forex denně monitorujeme a hledáme za tebe signály.  >>> Zhlédnout nabídku <<<

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...