Cardano má potenciál dosáhnout 10 USD – tvrdí významní analytici

Share This Post

Cardano prožívá nejlepší období od uvedení na trh s kryptoměnaMI. V září nás čeká spuštění důležitého ForkU s názvem „Alonzo“. Kromě této důležité aktualizace se vývojáři usilovně podílejí na dalších plánovaných novinkách.

V našem posledním článku se můžeš dočíst o vývoji nové aplikace pro token ADA: Zakladatel Cardana oznámil vývoj aplikace Proof-of-Burn pro token ADA

Cardano má potenciál dosáhnout 10 USD

Nejznámější analytici se shodují v otázce, kam až může aktuální bullrun vynést token ADA. Ve čtvrtek přinesl svůj pohled na Cardano i známý analytik „Thinking Crypto“, podle kterého je ADA aktuálně v nejsilnější pozici, kdy tzv. „Napíná svaly“.

Podle údajů z portálu TradingView byla hodnota tokenu ADA na burze Kraken v době zveřejnění tweetu na úrovni 2,3468 USD. Za necelé dvě hodiny se cena vyšplhala na nové maximum 2,4223 USD. V době psaní tohoto článku už bylo dosaženo nového historického maxima 2,81 USD.

ADA na novém maximu.
ADA / USD 1D TF. Zdroj: TradingView

Dalším významným analytikem, který vidí obrovskou sílu v současném bullrunu, je Dan Gambardello, který založil společnost Crypto Capital Venture. Přestože ADA zvýšila svou hodnotu o 1390 %, je stále podhodnocena.

20. srpna byl zveřejněn tweet od Tima Harrisona, který je ředitelem marketingu společnosti IOHK, která v podstatě vyvíjí software, jenž je implementován do protokolu Cardano. Podle něj veřejnost neustále podceňuje obrovskou sílu a rozsah budoucnosti Cardano.

S velmi zajímavou zprávou přišel krypto analytik Tai Zen, který se domnívá, že následující bullrun trhu s kryptoměnami vynese Cardano na absolutní vrchol mezi altcoiny. Dokonce se vystřídá pořadí na druhém a třetí místě. Cardano by tím pádem z hlediska tržní kapitalizace překonalo Ethereum.

Líbí se vám tento článek? Denně publikujeme nejnovější informace (nejen) ze světa kryptoměn. To vše a další zajímavosti, signály a ankety najdete na našem facebooku. Dejte nám like a dostávejte zpravodajství o kryptoměnách přímo do svého feedu.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...