Kryptokomunita věří ve více než 40% nárůst kryptoměny VeChain

Share This Post

V pátek 6. května cena VeChainu (VET) drasticky klesla. V červených číslech se ocitl skoro celý kryptotrh poté, co jsme byli svědky krátkodobého návratů o pár dnů dříve.

V současné době se cena OVP za posledních 24 hodin snížila o více než 10 %, což nechává mnoho obchodníků s kryptoměnami spekulovat, kde se bude aktivum DeFi obchodovat do konce měsíce vzhledem k nestálé povaze trhu.

Zejména kryptoměnová komunita na CoinMarketCap vyjadřuje velkou důvěru v cenu tokenu a předpovídá, že VeChain se bude do konce května 2022 obchodovat za 0,06589 USD.

Prognóza podle hlasů komunity

Konkrétně předpokládaná cena naznačuje nárůst o 0,01906 USD neboli 40,72 % oproti současné hodnotě aktiva na základě 2 295 hlasů.

Na druhé straně celkem 1 042 členů komunity na konec června stanovili mírně nižší prognózu, než bude ta květnová, přičemž se odhaduje, že coin, jenž nabízí řešení pro sledování, které integruje blockchain a technologii chytrých čipů pro monitorování jednotlivých produktů, by se obchodoval za 0,06524 USD + 0,01831 USD (+ 39,01 %) k aktuální ceně.

Analýza cen VeChain

V současné době se VeChain obchoduje za 0,04688 USD, což je pokles o 11 % za den a 8,31 % za poslední týden, s celkovou tržní kapitalizací 3 miliardy USD podle statistik na CoinMarketCapu.

Spolupráce s Alchemy Pay

Kryptoměna zaměřená na dodavatelský řetězec se 27. dubna spojila s Alchemy Pay, systémem kryptoplatebních plateb, aby mohla přijímat platby na více než dvou milionech maloobchodních míst po celém světě.

Tokeny VET lze nyní použít k platbě za produkty a služby v reálném světě pomocí platformy Alchemy Pay, kde transakce stojí méně než cent a lze je provést okamžitě.

V březnu výkonný ředitel a zakladatel společnosti VeChain Sunny Lu v tiskové zprávě uvedl, že partnerství VET s Alchemy Pay má za cíl zlepšit její užitečnost jako platebního prostředku a míru jeho přijetí.

Závěr

Nakonec, zda tento vývoj bude mít nebo nebude mít nějaký dopad na cenu aktiva, jak věří kryptokomunita, bude do značné míry záviset na zbytku trhu a na tom, zda bitcoinový býci získají zpět své postavení.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...