[NEWS] Monero hard-fork vyprodukoval čtyři nové coiny – co teď s nimi dělat?

Share This Post

Kryptoměna Monero má problém. Dlouhou dobu se o ní mluvilo, jako o ASIC-resistant coinu, tedy o coinu, ktorý je možné těžit jenom pomocí klasických procesorů, nebo grafických karet. Bohužel, to již nadále není pravda. Na trhu se objevily specializované počítače, takzvané ASICY, které původní teřaře vytlačují z trhu.

Tým Monero vývojářů se tedy rozhodl vyřešit situaci přechodem na nový mining algoritmus. Na to je potřeba měnu forknout a okamžitě se našli jedinci, kteří se situace rozhodli využít. Pod značkou Monero Original teď propagujú původní Monero blockchain a snaží se lidi přesvědčit, že to je to pravé Monero.

Víc informací najdete v tomto článku

Bordel na čtvrtou

Aby toho nebylo málo, vznikly hned čtyři nové projekty, které se přiživují na Moneru. Konkrétně jde o Monero Zero, Monero Original, Monero Classic a ještě jedno Monero Classic. Všechny se těží na originálním Monero blockchainu. Zatím není jasné, jak to bude s Replay protection a iniciálním sdílením jednoho blockchainu. Čas ukáže, jak to všechno dopadne.

Co tedy dělat s vaším Monerem? Tedy, s Monery? Nic moc, já bych to držel a počkal si, jestli některé z nich náhodou někdo nepumpne. Druhou možností by pak byl dlhouhodobý HODL. Je zde šance, že minimálně jeden ASIC-friendly Monero Coin se skutečně uchytí a mineři jeho cenu vyženou na slušnou částku. Prodávat teď je hloupost. Trh klepe na dno.

Nezapomínejme take, že zatím ani jeden z těchto coinů nebyl zalistován na burzu.

Při tradingu je důležité získávat relevantní informace včas. Proto si na naší stránce můžete aktivovat odesílání notifikací (návod najdete zde) a budeme rádi, když nás začnete sledovat na facebooku.

Related Posts

Inflácia v USA spomalila pod 3 %

Spotrebiteľské ceny v USA v júli síce mierne vzrástli,...

Proč Bitcoin roste?

Bitcoin za posledních 24 hodin zaznamenal mírný nárůst, který...

Jak nízko může jít cena bitcoinu?

Cena bitcoinu klesla o více než 8 % za...

Největší společnost zabývající se těžbou bitcoinů v květnu prodala 63 % vytěžených BTC

Těžební společnost Marathon Digital prodala více než 60 %...

Japonská burza DMM ztratila 305 milionů dolarů v bitcoinech prostřednictvím hacku soukromého klíče

Centralizovaná burza kryptoměn DMM ztratila bitcoiny v hodnotě více...

Bitcoin má hodnotu 100 uncí zlata, říká zkušený obchodník Peter Brandt

Zkušený obchodník Peter Brandt nedávno vydal předpověď ceny pro...