Některé altcoiny v roce 2021 předčí Bitcoin o 100 – 1000 % – Zde je pár tipů

Share This Post

Podle Lark Davise DeFi projekty založené na ETH, jako jsou altcoiny Cardano, Kava a Polkadot, mají potenciál nabídnout nejvyšší výnosy v novém býčím cyklu. Davis doporučuje investorům, aby se vyhýbali bitcoinovým forkům a měnám s nízkou likviditou. Nepromeškejte naše další zpravodajství a přihlaste se k odběru novinek (návod najdete zde). Nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku. Investor a respektovaný YouTuber Lark Davis nedávno zveřejnil video, v němž informuje o potenciálním bull runu na kryptotrhu. Podle Davise altcoiny, na rozdíl od bitcoinu, nabízejí možnost vydělat spoustu peněz. YouTuber proto vydal následující doporučení:

„Altcoiny budou nejlepší investicí roku 2021. Chcete-li zbohatnout investováním do kryptoměn, měli byste altcoinům věnovat pozornost. Ano, Bitcoin bude ziskový také, ale zisky z altcoinů se převedou na Bitcoiny, protože hlavně tam se bude vydělávat.“

Čtěte také: Kryptoměny ZDARMA? TOP 5 faucetů, které reálně vyplácejí Bitcoin se právě chystá vstoupit do dalšího býčího cyklu v roce 2021. Z krátkodobého hlediska by BTC mohl překročit ATH a dosáhnout 35 000 dolarů. Altcoiny s nízkou tržní kapitalizací mají podle Davise potenciál nabídnout zisk 100%, nebo dokonce 1 000%:

„Altcoiny vám nabízejí možnost investovat několik tisíc eur a změnit je na peníze, které vám změní život. Ovšem ne všechny altcoiny budou ziskové. Investice do mnoha těchto kryptoměn je něco podobného jako investice do jiných oblastí v počátečním stádiu. Existuje neuvěřitelný poměr rizika a odměny. Na své investici můžete vydělat 100%, nebo dokonce 1000%. Anebo to může jít na nulu.“

Které altcoiny budou nejziskovější?

Davis uvedl, že je pesimistický ohledně bitcoinových forků jako Bitcoin Cash, Bitcoin SV a Litecoin. Další kryptoměna, která by mohla vyklouznout z top 100, je podle Davise Ethereum Classic kvůli jejím bezpečnostním problémům. Ethereum bude nadále králem v sektoru DeFi. Mohlo by ale ztratit podíl na trhu kvůli Cardanu, Polkadot, Acala, BAND, Kava a Cosmos. Protokoly, které se nejvíce líbí YouTuberovi, jsou Synthetix, Compound a Ren. Analytik také předpověděl, že poskytovatelé Oracle budou pokračovat ve stoupajícím trendu i v roce 2021. Chainlink zůstane v tomto sektoru silným hráčem, mohli by se však objevit někteří z jeho konkurentů a dosáhnout výrazných zisků, například DIA a BAND. Mohlo by vás také zajímat: 3 nejpopulárnější predikce pro Bitcoin do roku 2021: 100 000 $ je konzervativní předpověď!

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...