Bitcoin analýza – Rezistence nás nepustí výše – Může přijít otestování supportu

Share This Post

Během víkendu se nám to opět začalo na trhu sypat. Naštěstí spadl pouze Bitcoin. A to pro zatím pouze mírně ze 60 000 USD na 57 000 USD. Proč altcoiny začaly růst a co očekávám od Bitcoinu? Co nám ukazuje Bitcoin analýza?

Bitcoin analýza – Věnujme mu pozornost, možná spadne!

Podle grafu můžeme jasně usoudit, že už nějaký ten týden BTC konsoliduje mezi rezistencí a supportem. Jinak nazváno i konsolidace mezi S / R. Něco takového vzniká při oslabení trhu, kdy ani nakupující a ani prodávající nemají dostatečnou sílu. Druhá možnost vzniká při vysokých objemech, kdy je na trhu nerozhodnost. Jelikož objemy nyní nejsou vysoké a celkově trh vypadá jako by se chystal usnout, tak berme spíše první možnost jako reálnou.

Bitcoin analýza S / R

Po větším růstu Bitcoin ztratil sílu a má problém růst. Nevylučoval bych, dokonce bych i souhlasil s názorem, že aktuálně na trhu převládá korekční struktura, v níž se připravuje kapitál na další jízdu. Představovat si pod tím můžeme pokračování růstu například na 70 000 USD.

Využij pouze do konce tohoto měsíce 50% slevy na všechny naše produkty.

Kdy přijde růst a za jakých okolností?

Bitcoin analýza – break out

Pro začátek nového trendu potřebujeme nyní vidět zlomení jedné nebo druhé klíčové hladiny. Dokud nedojde právě k tomuto momentu, tak můžeme bez problémů i několik týdnů konsolidovat. Viděli jsme něco podobného už v minulosti, hlavně na altcoinech, kdy se několik měsíců čekalo na pohyb.

Přečtěte si i další analýzu od kolegy Jaroslava: ANALÝZA – Bitcoin (BTC) má po menším výprodeji, máme se obávat?

Bullish nebo bearish?

Podle mého názoru je trochu od věci v tomto téměř až fomo marketu očekávat pokles. Nebo tam hodit nějaký short. Jelikož jsme v bullish trendu tak preferuji otevírání pouze long obchodů a pozic. Shorty už několik měsíců neřeším. Samozřejmě trh se může vrátit zpět na 30 000 USD a vytvořit velkou paniku. Stejně tak způsobit ztráty na účtu. S tím by ale měl počítat každý, protože obchoduje na burze. Proto ochrana účtu v jakékoli podobě je základ. Například stoploss a maximální drawdown.

Připravili jsme pro vás i video analýzu:

S příchodem jara a velikonoc jsme si pro vás připravili velké překvapení. Všechny naše trading produkty budou až do konce dubna v 50% slevě. Bitcoin v roce 2021 rekordně roste, altcoiny jsou na tom podobně a my nyní máme jedinečnou příležitost zhodnotit naše peníze. Něco takového se už nemusí opakovat.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...