Chcete vydělat během krize? Nebuďte ovce! Zde je 5 rad, jak zbohatnout

Share This Post

Velikonoční akce! VIP, Signály a Kurzy, vše se slevou 50 %

  • Trading11 VIP  – základní analýzy, týdenní streamy a postřehy ze světa kryptoměn
  • Trading11 Signály  – Přístup do VIP, k tomu více streamů, LIVE chat na Discordu a hlavně signály na nákup a prodej (nejen) kryptoměn

Vypuknutí pandemie koronaviru ve světě odpálilo krizi, která zde bude ještě několik let. Ekonomové bijí na poplach a každý kdo má rozum se shodne, že světová ekonomika vstoupila do recese. Potvrdil to i Warren Buffet, který nečeká, že by se akcie tak brzy vzpamatovaly. Krize pro drtivou většinu lidí znamená, že přicházejí těžké časy. Proto je důležité NEBÝT OVCE, vzdělat se, přestat dělat hloupé rozhodnutí a brát tuto krizi jako příležitost!

Bohatí z každé předchozí krize vyšli ještě s větší mocí a kapitálem, zatímco obyčejní lidé byli obráni o své úspory a dovedeni na pokraj krachu. Jak se zařadit do prvního tábora? Nepotřebujete na to kapitál. Nejprve je důležité vědět, proč to vlastně všechno vzniklo. Přečtěte si náš příběh hyperinflace dolaru.

A sledujte kryptomagazin na facebooku. Budete tak ve svém feedu neustále dostávat tipy na naše nejlepší články. Případně se přihlašte o odběr notifikací ( návod najdete zde ).

1. Buďte pány svých výdajů

Toto musí bezpodmínečně dělat každý. Pokud nemáte pořádek v tom, kolik utrácíte na potraviny, benzín, nájem (hypotéku), zábavu a jiné výdaje, tak neexistuje možnost, abyste si uměli zlepšit svou finanční situaci. Nemůžete totiž vědět, kam vaše finance jdou a kde tedy začít šetřit a vyhýbat se výdajům.

2. Zvyšujte svůj příjem

Samozřejmě, že pokud chcete mít lepší finanční situaci, musíte mít i více peněz (překvapující, že?). Nejde však pouze o to, kolik vyděláte ve své práci. Peníze můžete vydělat i budováním vlastního byznysu, odkoupením jiného byznysu a podobně. Rovněž jakýkoliv extra finanční příjem, i když malý, vám může pomoci (freelancing, blog, online prodej, možnosti jsou neomezené).

3. Dlouhodobě investujte

Ruku v ruce se zvýšením příjmu jde i budování toho pasivního. Ten je velmi podstatný, pokud chcete mít lepší finanční situaci. Sledujte trhy a pokuste se přebytečné peníze šikovně investovat. V době krize je nejlepší investící zlato a jiné drahé kovy. Možná se k nim přidají i kryptoměny. Je to klíčové k tomu, abyste si z dlouhodobého hlediska dokázali vylepšit vaši situaci.

Kryptoměny nyní vypadají obzvlášť zajímavě: Ethereum na 2000 $? Na těchto hladinách se vyplatí nakupovat! Je Ethereum lepší než Bitcoin?

4. Vyhýbejte se dluhům

Samozřejmě, ne vždy to jde, ale pokud možno snažte se vyhnout všem dluhům. Ty vás totiž mohou výrazně táhnout dolů a přibrzďovat váš růst ( zejména ten finanční ). Rovněž vím, že mnoho lidí obhajuje to, že zadlužení může pomoci například při první koupi vlastní nemovitosti nebo rozjetí svého projektu. V tomto bodě se však spíše myslí to, abyste si například nekupovali na splátky mobil nebo předražené auto.

5. Vždy mějte plán

Přístup do naší VIP skupiny, k signálům a kurzům obchodování nyní nabízíme slevu 50 %, tak neváhejte a využijte toho. Akce platí do konce velké noci!

>>> Získejte Trading11 signály , analýzy a kurzy <<<

Propojení všech bodů do jednoho. Na to, abyste se  mohli vyhýbat dluhům, zvyšovat svůj příjem nebo dlouhodobě investovat, musíte mít jasně stanovený plán. Ať už ho dáte dohromady s finančním poradcem nebo sami, je jen na vás. Ale jakmile ho vytvoříte, měli byste se ho striktně držet. Dejte si jasný cíl a jděte za ním. Ať už je to vlastnit dům, ve kterém bydlíte, být milionářem nebo dokonce miliardářem. Nejprve si musíte zvolit cíl a ten upřesnit plánem.

Závěr

Seznam takových rád by mohl být ještě mnohem delší. Těchto 5 je však úplným základem k tomu, abyste si dokázali i jen o trošku během krize vylepšit svou finanční situaci a tak mohli žít o něco svobodněji.

Co však může za příchod této krize? Koronavirus? Nebo snad Čína? Ale kdeže! Pravda je mnohem jednodušší a ekonomové na to upozorňovali už léta! Náš finanční a ekonomický systém je vážně nemocný a potřebuje změnu!

O skutečném důvodu příjezdu krize se dočtete v tomto článku.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...