TOP faktor, který může negativně ovlivnit cenu BTC v roce 2022

Share This Post

Další významný hráč ve světě kryptoměn předpovídá pro Bitcoin (BTC) skličující rok. Po zpřísnění opatření likvidity Federálním rezervním systémem Spojených států amerických a dalšími centrálními bankami společnost Huobi Research věří, že BTC vstoupí na medvědí trh. Na druhou stranu, decentralizované finance (DeFi) se budou nadále rozšiřovat a přizpůsobovat. Řízení decentralizované autonomní organizace (DAO) se nakonec stane hlavní hnací silou aktivity v řetězci.

Ceny BTC a ETH se ve čtvrtek večer na trhu s kryptoměnami propadly a z trhu se zbavily přibližně 150 miliard dolarů.

Rok 2021 byl pro kryptoměny zlomový, přičemž růst odvětví dosáhl nové výšky. DeFi, nezaměnitelné tokeny, adopce kryptoměn, používání blockchainu a další měly za sebou velké růsty. Technologie blockchain se dostala do popředí i prostřednictvím Webu 3.0 a metaverza. Mezitím 40 zemí zavedlo více než 150 odlišných pravidel pro kryptoměny podle zprávy Global Crypto Industry Overview and Trends.

Chceš rychle nakoupit/prodat kryptoměny a neplatit obrovské částky za tuto službu? V tom případě si najdi ověřenou směnárnu, která tě neokradne na skrytých poplatcích. My jednoznačně doporučujeme burzu Binance, kde najdeš široký výběr kryptoměn. Vytvoř si účet přes >>> tento odkaz <<< a získáš doživotní slevu na obchodní poplatky.

Přečti si také – Až 43 % objemu obchodování s BTC probíhá během tržních hodin v USA

Náročný rok pro BTC?

Zatímco několik z těchto odvětví se bude letos nadále rozvíjet, pro BTC to může být náročný rok. Podle analýzy se americký Fed začal zužovat, což naznačuje, že dolarová likvidita ztrácí svoji návratnost.

V roce 2013 udělal Fed podobný krok, po kterém následoval dvouletý medvědí trh. Zatímco trh se dramaticky změnil a existuje mnohem více likvidity a držitelů BTC, Huobi věří, že další takový krok by mohl být na spadnutí.

Navzdory pochmurné předpovědi pro BTC Huobi věří, že širší průmysl zaznamená výrazný rozvoj v jiných sektorech. DeFi je jedním z nich, trh, který vzrostl z 19 miliard dolarů v lednu 2021 na maximum 250 miliard dolarů v celkové uzamčené hodnotě na konci roku. Budeme svědky, jak DeFi 2.0 vstoupí na scénu v roce 2022, jak uvádí zpráva Huobi.

Podle Huobi se DAO stanou také silným mechanismem řízení v řetězci. Zpráva zdůrazňuje, že poptávka po DAO a fondech, které DAO spravují, se v budoucnu zvýší. Správa fondů DAO může být propojena s různými aplikacemi DeFi, což umožňuje správu pokladny.

Mohlo by tě zajímat – Vyplatí se nyní nakupovat kryptoměny? Dlouhodobý pohled na trh

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...