Burza Huobi odstraní Monero a další mince sloužící na ochranu soukromí

Share This Post

Kryptoměnová burza Huobi odstraní ze své platformy sedm různých mincí zaměřených na ochranu soukromí, jelikož regulační tlak na měny s rozšířenou anonymitou (AEC) sílí.

Burza oznámila, že odstraní kryptoměny pro ochranu osobních údajů včetně Dash (DSH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) a Horizen (ZEN).

Tyto tokeny začnou být odstraňovány 19. září, zatímco depozitní služby byly ukončeny 12. září v souladu s oznámením. Uživatelé byli vyzváni, aby zrušili otevřené objednávky na coiny pro ochranu soukromí, zatímco burza zruší všechny existující objednávky v době odstranění.

Zásady pro dodržování předpisů

Společnost Huobi poznamenala, že se snažila splnit zásady pro dodržování předpisů ve více než 100 zemích, ve kterých jsou její služby dostupné. Oznámení citovalo úsilí o dodržování nejnovějších finančních předpisů a také pravidel společnosti pro správu tokenů.

Článek 17(16) jeho seznamu pravidel se zabývá „zatajením nebo pozastavením obchodování“, což dává společnosti Huobi Global právo skrýt nebo pozastavit obchodování s tokeny za následujících okolností. Ustanovení 16 se týká zejména mincí na ochranu soukromí:

„Token je token ochrany osobních údajů, nepodporuje offline podpisy, protože jeho zdrojové kódy uzlů nejsou open source.“

Burza také potvrdila, že ukončila obchodování se svými futures, marží, ETP, OTC a obchodními roboty.

Zákaz používání tokenů

Tokeny na ochranu osobních údajů se dostaly pod intenzivní kontrolu v různých jurisdikcích po celém světě, přičemž japonské, jihokorejské a australské regulační orgány v posledních letech jejich používání zakázaly.

Huobi očekává přesun na trh Spojených států poté, co v červenci 2022 burza získala licenci Money Services Business (MSB) od americké sítě pro vymáhání finančních zločinů (FinCEN).

Related Posts

Největší společnost zabývající se těžbou bitcoinů v květnu prodala 63 % vytěžených BTC

Těžební společnost Marathon Digital prodala více než 60 %...

Japonská burza DMM ztratila 305 milionů dolarů v bitcoinech prostřednictvím hacku soukromého klíče

Centralizovaná burza kryptoměn DMM ztratila bitcoiny v hodnotě více...

Bitcoin má hodnotu 100 uncí zlata, říká zkušený obchodník Peter Brandt

Zkušený obchodník Peter Brandt nedávno vydal předpověď ceny pro...

Ethereum má dosáhnout nového historického maxima

Ethereum může překvapit kryptotrhy a dosáhnout čerstvých historických maxim...

Cena etherea na cestě ke 4 000 USD

Obchodníci dnes 27. května pokračovali v tlačení ceny Etherea...

Ethereum ETF schváleno, tak proč ještě nejsme bohatí?

Mohou existovat dva hlavní důvody, proč se cena etheru...