STREAM o 18:00 – Bitcoin váhá a vytváří double top! Co ukazují technické indikátory?

0
754

Jak jsem zmínil ve své poslední analýze na Bitcoin (BTC), trh začal u 14 000 USD znatelně váhat a čím dál netrpělivěji očekáváme dump. Dočkáme se ovšem vůbec nějakého propadu? Jak jistě všichni víme, tržní samočistící proces je neúprosný, tudíž nic nemůže růst věčně až do nebes. Musí to být však už nyní?

Nepromeškejte naše další zpravodajství a přihlaste se k odběru novinek (návod najdete zde). Nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku.

Nezměnilo se něco fundamentálně?

Po technické stránce je Bitcoin neustále schopný všechny tvořící se prodejní signály vcelku spolehlivě zneplatnit. I tak je těch prodejních signálů v grafech docela dost a my bychom je tedy neměli ignorovat. Nicméně ta efektivnost, co se týče udržení ceny nahoře, mě docela překvapuje a přemýšlím víc nad fundamentálním opodstatněním.

Prezidentské volby ve Spojených státech jsou v plném proudu a nová makrodata za Q3 jsou již zveřejněna. Je tedy možné, že velcí hráči chtějí aktuální situace využít a opravdu pumpnout BTC na nové ATH? Vzhledem k tomu, že Trump přislíbil s republikány nezanedbatelný fiskální stimulus, lze předpokládat, že se ty peníze někde projevit musí.

Čtěte také: NÁVOD – Nakupujte kryptoměny kartou BEZ POPLATKŮ!

Nesmíme zapomínat i na to, že Fed může opětovně do trhu zasáhnout. Jde tu tedy o očekávání a všichni do jisté míry asi kalkulují s tím, že dolů nemůžeme jít tak snadno. Tohle očekávání mohou větší hráči využít ku prospěchu svému a pumpnout nám Bitcoin před očima, protože s tím z technického hlediska nekalkulujeme.

V zítřejším streamu si tedy rozebereme trh s Bitcoinem a myšlenku dopilujeme. Podíváme se i na altcoiny a ve stručnosti si rozebereme i akciové indexy S&P 500 a Nasdaq. To vše tedy ve středu na streamu na kanálu BitLink v 18:00.

Přihlaste se k odběru, ať nezmeškáte naše zpravodajství!

Těšíme se na vás