Bitcoin opět na $60 000 – Log graf prozrazuje, jak vysoko vystoupá v dubnu

Share This Post

Máme tu konec měsíce a do trhu s kryptoměnami se opět nahrnul pozitivní sentiment. Bitcoin po týdnu opět testoval hladinu 60 000 dolarů, Ethereum překonalo $1800 a Binance Coin zápasí s rezistencí na ceně 300 USD. První trojka největších kryptoměn táhne celý trh nahoru a shitcoiny opět vystřelují.

Možná jste postřehli DREP, který se probojoval do první dvacítky poté, co dnes udělal zisk 6500 %. Při volume 150 tisíc dolarů je ovšem jasné, že jde o pump & dump schéma. Nenechte se oblbnout a zlákat na impulzivní nákup rostoucího coinu.

Přečtěte si naši dnešní analýzu: ANALÝZA – Bitcoin (BTC) posiluje navzdory rally na DXY

Bitcoin na log grafu

Tématem dne je ale samozřejmě Bitcoin, který se dnes přiblížil k hranici 60 000 dolarů. S ní měl před týdnem velký problém a po neúspěšném pokusu o průraz potom padl o deset tisíc dolarů níže.

1D BTC/USD - Bitstamp - log graf
1D BTC/USD – Bitstamp – log graf

To nicméně bylo dobře, protože tím otestoval dlouhodobou stoupající trendovou linii na logaritmickém grafu BTC. Možná vám přijde graf nahoře něčím zvláštní. Paraboly na něm vidíme pěkný lineární růst. To je proto, že je trochu jinak uspořádán.

Takový logaritmický graf je v obdobích exponenciálního růstu mnohem přehlednější a lépe znázorňuje strukturu trhu. Y-lonová osa totiž znázorňuje procentuální růst. Ve výsledku je tak graf trochu jinak uspořádán.

Proč vlastně Bitcoin nepadá hlouběji? Inu, je to proto, že ho téměř nikdo nechce prodávat. Poptávka je obrovská, nabídka minimální. Až 75% BTC se totiž naposledy pohnulo pod $10 800, všichni hodlují!

Jak vysoko půjde Bitcoin v dubnu 2021 a v tomto bullrunu?

Jak můžete vidět, Bitcoin se pohybuje v obratové formaci rostoucí klín. Tato formace byla potvrzena několika odrazy, naposledy tím z minulého týdne, avšak ještě může být zneplatněná. Pokud ji ale trh bude respektovat, dá nám docela zajímavý horní odhad pro cenu Bitcoinu v dubnu 2021.

Po aktuálním odrazu by měl dále stoupat a zastaví se až v intervalu 80-90 tisíc dolarů. Vrchol formace dosáhne v srpnu na ceně 200-250 tisíc dolarů. Pak přijde medvědí trh.

Je tu však i možnost, že propálí horní trendline, která momentálně působí jako rezistence, a stoupne na 120-150 tisíc dolarů. V tom případě by se na log grafu vytvořil rostoucí kanál, který nám nedává predikci pro absolutní vrchol tohoto bullrunu.

Chcete nakupovat Bitcoin? V tom případě si najděte kvalitní a ověřenou směnárnu, která vás neokrádá na obchodních poplatcích. My jednoznačně doporučujeme burzu Binance, kde najdete široký výběr kryptoměn. Vytvořte si účet přes >>> tento odkaz <<< a získáte doživotní slevu 5% na obchodní poplatky.

Na Binance můžete navíc při dlouhodobém držení kryptoměn získávat i úroky. Návod, jak na to, najdete zde:

NÁVOD: Takto můžete získat úroky 1-35% p.a. za dlouhodobé držení kryptoměn

Nepromeškejte naše další zpravodajství a přihlaste se k odběru novinek (návod najdete zde). Nezapomeňte nás také sledovat na našem facebooku.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...