Ethereum vs. Bitcoin! Souboj pokračuje a má překvapivého lídra

Share This Post

Podle generálního ředitele společnosti Celsius Network Alexa Mashinskeho se v často diskutovaném souboji Ethereum vs. Bitcoin pomalu dostáváme do momentu velkého obratu. Podle tržní kapitalizace Bitcoin začíná velmi nenápadně ztrácet svou dominanci ve prospěch Etherea.

Mohlo by tě také zajímat: Cena Etherea po úspěšném London forku může vyletět až o 50 % – Důležité informace o události

Ethereum vs. Bitcoin – kdo bude vítěz?

Alex Mashinsky se v pondělním rozhovoru pro portál Kitco News vyjádřil ohledně známého výrazu tzv. Flippeningu Etherea. Jde o hypotetický scénář, v němž se předpokládá, že Ethereum v budoucnu předběhne Bitcoin a stane se jedničkou na trhu. Podle ředitele Celsius Network se tento scénář již děje.

„Aktuálně spravujeme 17 miliard dolarů ve vkladech nebo v Coinech zákazníků, a jednoznačnou jedničkou v dolarovém vyjádření je Ethereum. K překlopení na trhu již v podstatě přišlo. Ethereum už překonalo Bitcoin a myslím si, že širší trh ho bude v následujících letech následovat. Budeme svědky toho, že flippening nastane i na širším trhu.“

Zajímají tě grafy a chceš se naučit obchodovat? Přidej se do naší VIP skupiny, kde tě naši tradeři a lektoři naučí obchodovat na burze. Aktuálně je VIP členství v 50% slevě.

Hlavní rozdíly, které budou pro Ethereum klíčové, jsou jednoznačně yield farming, staking a také blokování kryptoměny za odměnu pro uživatele.

„Výnosy, které nabízí Ethereum, mají jednoznačně širší základnu uživatelů. Proto si myslím, že se časem dočkáme i širšího přijetí Etherea. Samozřejmě oba projekty jsou výjimečné, ale vždy musí jeden projekt převyšovat druhý.“

Mohlo by tě také zajímat: Kam povedou kroky minerů po odchodu z Číny? Hlásí se zajímavé destinace

V době psaní tohoto článku představoval BTC podíl na trhu 44,6%. V případě ETH je to 18,5%. Mashinsky není jediným, kdo upřednostňuje Ethereum před Bitcoinem. Před nedávnem vyjádřil podobný názor i populární ředitel společnosti Galaxy Digital Mike Novogratz. Ten vidí v budoucnu ETH jako největší kryptoměnu.

Chtěli byste i vy vytvářet kvalitní analýzy a následně z nich profitovat? Neztrácejte čas a přidejte se do naší VIP skupiny, kde se dozvíte vše podstatné. Analýzy grafů altcoinů a Bitcoinu, množství tržních updatů a názory profesionálních obchodníků najdeš přímo zde.

Představujeme novou VIP sekci na trading11 a až 50% letní slevy

Nepromeškej naše další zpravodajství a přihlas se k odběru novinek (návod najdeš zde). Nezapomeň nás také sledovat na našem facebooku.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...