Tenisový grandslam Australian Open se zapíše do historie – jako první spouští NFT kolekci a metaverzum

Share This Post

Jeden z nejpopulárnějších tenisových grandslamů oznámil spuštění svého vlastního NFT a metaverza. Australian Open se tak stane prvním turnajem z velké čtyřky, který se zapojí do světa blockchainu.

Australian Open spouští metaverzum a NFT

První kalendářní grandslamový turnaj v Austrálii se zapíše do historie. Oficiální oznámení bylo zveřejněno na Twitteru 5. ledna. Součástí jedinečného projektu bude NFT kolekce „Art Ball NFT´s“, která obsahuje 6 776 NFT tokenů. Každý z NFT tokenů bude spojen s vítězným úderem z celkem 600 zápasů, které se na turnaji odehrají. Tenisový turnaj bude disponovat také svým vlastním virtuálním světem.

Přečti si také: Dosáhne kapitalizace kryptoměn do roku 2030 100násobku?

Pokud chceš nakupovat kryptoměny přes internet, jednoznačně doporučujeme použít burzu Binance, kde máš široký výběr coinů a jedny z nejnižších poplatků na trhu. Ty si ještě můžeš snížit o 5 %, pokud si vytvoříš účet přes >>> tento odkaz <<< a o dalších 25 % nákupem BNB tokenů.

Vývojáři a představitelé turnaje fanouškům přinesou opravdu jedinečný zážitek. V případě, že se vítězný bod během zápasu vyskytne na ploše udělené určitému NFT tokenu, majitel získá skutečný vítězný míček v pouzdře s gravírováním na míru. Jednotlivá místa na kurtu se budou vybírat při samotné ražbě kolekce, která se uskuteční 13. ledna za 0,067 ETH.

„Pozemek kurtu vázaný na NFT bude náhodně přidělen a odhalen při ražení míčků, což znamená, že kupující si nemůže vybrat konkrétní pozici na kurtu,“ uvedl Adam De Cata.

Během turnaje, který začíná 17. ledna, se fanoušci budou moci zúčastnit i jedinečné světové párty AO Decentraland. Turnaj tak bude možné prozkoumat i ve virtuální realitě.

„Díky této další vlně technologií budou mít fanoušci po celém světě možnost stát se součástí Australian Open 2022. A to způsobem, který byl dosud nereálný,“ uvedl Craig Tiley, ředitel turnaje.

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...