Robert Kiyosaki vidí konec amerického dolaru – válka povede k používání kryptoměn a opuštění FIAT peněz!

Share This Post

Robert Kiyosaki je poslední dobou velmi aktivní na svém Twitteru a téměř vždy kritizuje americkou vládu či FED. Avšak tentokrát mají jeho předpovědi mnoho důvodů vyvolávat obavy z vlády USA.

Investor a světoznámý autor znovu předpověděl konec amerického dolaru. Kromě toho dodal, že rusko-ukrajinská válka dala podnět ke vzniku kryptoměn jako „bezpečnějšího útočiště než vládní falešné fiat peníze“!

Bitcoin a válka

Autor někdejšího bestselleru „Bohatý táta, chudý táta“ Robert Kiyosaki v úterý na Twitteru vyjádřil svůj názor na Bitcoin, rusko-ukrajinskou válku a kolaps amerického dolaru.

Mohlo by tě zajímat: Edward Snowden: Kryptoměny jsou pro vlády hrozba

Odvolávajíc se na to, že mnozí Rusové buď už začali nebo teprve začnou používat bitcoiny jako „pojistku“ po obrovském pádu ruského rublu, napsal následující:

„BITCOIN a VÁLKA. IBD Investors Business Daily uvádí, že mnozí občané Ruska již používají bitcoiny jako záchranu po pádu rublu. Více než 13 % Ukrajinců, 12 % Rusů a 8 % Američanů vlastní kryptoměny. Válka mezi Ukrajinou a Ruskem vedla k rozpoznání kryptoměn jako bezpečnějšího aktiva než vládní falešné fiat peníze.“

Investor dále dodává, že „tou nejlepší investicí jsou produkty, které budete vždy používat, jako je například toaletní papír, konzervy s jídlem, mražené potraviny, zlato, stříbro, či Bitcoin“.

Pokud chceš obchodovat nebo jen nakupovat kryptoměny, doporučujeme ti použít burzu Binance. Nemáš ještě účet na Binance? Vytvoř si jej nyní přes >>> slevový odkaz <<< a získáš doživotní slevu na poplatky při obchodování. 

Robert Kiyosaki předpovídá konec amerického dolaru

„KONEC USD?“ ptá se autor. „Saúdská Arábie před pár dny souhlasila s prodejem ropy přímo Číně a bude obchodovat s čínskými jüany, a ne s americkými dolary! Přichází konec hegemonie USA. Spojené státy americké už nejsou tou světovou velmocí. Otázkou je jen to, co bude dál. Udělám vše, co bude v mých silách, abych vás informoval, dokud nedojde k nejhoršímu. Dávejte si pozor. Toto vůbec nevypadá dobře!“

Nejeden expert už veřejně mluvil o tom, že americký dolar ztratil svou dominanci od začátku války mezi Ruskem a Ukrajinou. Takový názor má i investor Jim Rogers. Ten s Georgem Sorosem založil Quantum Fund. Rogers řekl, že to, co se nyní děje s americkým dolarem, je v podstatě jeho konec.“

Minulý týden Kiyosaki také varoval, že „jsme v největší bublině ve světové historii“ a že vláda USA zabaví všechny kryptoměny. Předpověděl, že vláda bude regulovat kryptoměnový sektor a poté spustí „FED krypto“. Kiyosaki si myslí, že všechna digitální aktiva budou zabavena a přesunuta do jedné vládní kryptoměny.

Čti dál: Veterán Peter Brandt je připraven zmáčknout spoušť v případě Bitcoinu

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...