Binance dostává zelenou od Kanady a Bahrajnu – burza pokračuje v expanzi

Share This Post

Binance slaví nový rok schválením ze dvou různých stran světa. Centrální banka v Bahrajnu udělila kryptoburze zásadní licenci k tomu, aby mohla působit jako poskytovatel kryptografických aktiv v Bahrajnském království. Podle oznámení je zásadní schválení prvním subjektem Binance v regionu Blízkého východu a Severní Afriky.

Generální ředitel Binance Changpeng Zhao (známý také jako CZ ) v prohlášení uvedl, že souhlas národních regulátorů je „nezbytný k vybudování důvěry a na pomoc při dalším zlepšování masového přijetí“.

Pokud jde o udělování licencí, je to „otázka formalit“, říká Abdulkarim Haji, ředitel pro udělování licencí v centrální bance země. Vyzdvihl Bahrajn jako ideální místo pro Binance ke zřízení svého sídla v regionu.

Chceš nakoupit a obchodovat kryptoměny? Burza Binance je aktuálně nejlépe hodnocenou burzou na světě s velmi levnými poplatky za nákup. Vytvoř si nyní účet přes náš >>> slevový odkaz <<< a získáš doživotní slevu na poplatky při obchodování.

Přečti si také – Na burzách zůstalo v oběhu jen 1,3 milionu BTC – Bitcoin je stále cennější

Licence Binance v Kanadě

V překvapivém kroku Binance také získala licenci na kryptofinancování v Kanadě, začleněnou jako Binance Canada Capital Market. Nová dceřiná společnost burzy se bude zabývat digitálními aktivy, převody peněz, devizami a bude fungovat jako obchod s peněžními službami (MSB).

CZ potvrdil licenci na Twitteru. Řekl, že společnost je nadšená, že může rozšířit svůj tým zákaznické podpory o zákazníky a další kryptoburzy.

V pátek kryptoburza požádala FINTRAC o licenci MSB, schválena byla v pondělí. Platnost současné finanční licence burzy vyprší 31. prosince 2024.

Bahrajn, nejmenší ekonomika v Perském zálivu, je lídrem v sektoru digitálních aktiv. Rain Financial se stala první licencovanou platformou kryptoaktiv v regionu poté, co v roce 2019 obdržela povolení od tamní centrální banky k provozu. V lednu bahrajnský měnový úřad obnovil licenci pro CoinMENA se sídlem v Manama.

Rozhodnutí Binance odráží zvýšené zaměření firmy na region Blízkého východu. Společnost se nedávno stala první kryptoburzou, která se připojila k novému krypto uzlu založenému úřadem Dubai World Trade Center Authority.

Kryptoměnová burza pokračuje v expanzi do nových zemí a získává příslušný regulační souhlas. Zároveň čelila vážné kritice, upozorněním a pokutám od několika úřadů. Nejnověji dostala Binance Turkey pokutu 750 000 USD od Úřadu pro vyšetřování finančních zločinů za nesplnění požadavků zpráv o finančním dohledu.

Mohlo by tě zajímat – Navzdory obavám z regulace stablecoinů obchodníci skupují současné dno BTC

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...