TOP 3 kryptoměny, které mohou do konce roku udělat velké zhodnocení

Share This Post

Poslední pokles na trhu, který nadále přetrvává, nám dává opět příležitost nakoupit si kryptoměny za poměrně levnou a podprůměrnou cenu. V tomto článku jsme vybrali zajímavé mince, které se určitě vyplatí sledovat.

Crypto.com – má stále navíc

Crypto.com i přes velký růst z posledních dnů nadále patří mezi top kryptoměny, které mohou v závěru roku přinést velké zisky. Tento projekt je jedna z největších burz na světě, nabízí svou vlastní kryptoměnovou kartu a další produkty jako např. DeFi swap. Za velkým nárůstem této kryptoměny, za kterou stojí právě jedna z největších světových burz, může právě velká mediální kampaň v USA spolu s reklamními kampaněmi hlavně na sportovních akcích – od F1 až po hokej. Tato kryptoměna se aktuálně nachází na 12. místě a potenciál je dostat se i do top 10. Určitě na to má. Crypto.com má srovnatelný dopad na komunitu jako známější burza Binance. Právě kryptoměna burzy Binance je aktuálně na 3. místě hned za Ethereem a Bitcoinem. V momentální situaci je na každém investorovi, jak vyhodnotí riziko, zda je rozumné po větším růstu stále nakoupit. Pro dlouhodobé držení jde jistě o stabilní a kvalitní projekt. Lze použít i systém DCA nákupů. Více o tom, jaký systém zvolit pro nákup kryptoměn, si můžeš přečíst v tomto článku: Jak na burze vydělat, pokud jsi začínající obchodník?

Jsi začínající nebo středně pokročilý obchodník? V naší komunitě traderů ti obchodování na burze půjde snáze. Ve skupině najdeš analýzy, denní update trhu, signály a samozřejmě kompletní video návody od základů až po profesionální obchodní systémy. Pouze do konce tohoto měsíce s 50% Black Friday slevou. 

»»» Chci objednat členství se slevou! «««

Cardano – po poklesu může přijít oživení

Kryptoměně Cardano mnoho lidí nedávalo naději. Letos se ale všechno změnilo a Cardano je suverénně 4. nejznámější kryptoměnou. Aktuálně sice začíná poněkud horší období. Tým vývojářů a nadšenců této kryptoměny ale nadále postupuje a rozvíjí své produkty. Hlavně zakladatel Charles Hoskinson, který se před několika lety odpojil od komunity kryptoměny Ethereum, pravděpodobně udělal to nejlepší rozhodnutí v životě, jaké mohl. Jeho názory byly trochu jiné, než měli ostatní zakladatelé druhé nejznámější kryptoměny. I navzdory poměrně dost negativní minulosti a hejtům se projekt rozbíhá a láká čím dál více investorů. Následující aktualizace a listování na nové burzy jasně říkají, že Cardano nepatří do starého železa.

Top 3 kryptoměny
Top 3 kryptoměny, zdroj: coinmarketcal.com

Axie Infinity – rychle rostoucí NFT projekt

Právě ASX je další z kryptoměn, která by si bezpochyby zasloužila být v TOP 10. Jedná se o jednu z největších, ne-li největší NFT burzu, tedy o místo na nákup a prodej digitálního umění. Zároveň AXS přinesla jako jedna z mála společností do světa blockchainu také online gaming. Na webu se chlubí, že mají více než 250 000 aktivních uživatelů. Právě herní průmysl se za posledních 10 let výrazně přetransformoval z malé komunity do mainstreamu.

Přečti si také: Je nyní správný čas nakoupit Bitcoin?

Related Posts

Zakladatel Binance by měl být uvězněn na 36 měsíců, tvrdí američtí žalobci

Zatímco se úřady Spojených států chystají 30. dubna udělit...

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...